Тролейбуси, автобуси та завод. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1510 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було три.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

У понеділок, 29 жовтня, Tvoemisto.tv опублікувало новину про петицію щодо запуску тролейбуса на Рясне. Проте ця інформація була спочатку проілюстрована фотографією з автобусом. Додамо, що петиція вже набрала необхідну кількість голосів для розгляду міською радою.

Читайте також: Як до Львова не приїхав Гройсман

У середу, 31 жовтня, Tvoemisto.tv повідомляло про те, що львівський завод «Електронтранс» не поставив комунальному АТП-1 ще жодного автобуса. У поспіху замість «львівського заводу “Електронтранс”» в новині з’явився «львівський автобус “Електронтранс”».

Читайте також: Щоденник помилок: тиждень другий

Крім того, у матеріалі про правила перевезення багажу авіакомпаніями була спочатку застаріла інформація про Wizz Air.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!