Тролейбуси та трамваї в Києві повернулись на маршрути

1010 0
Київ жив без електротранспорту майже два місяці
Фото з відкритих джерел

Фото з відкритих джерел

З 17 лютого весь електротранспорт Києва повернувся на свої маршрути, загалом столиця жила без нього 56 днів. Про це повідомив начальник КМВА Сергій Попко.

«Ефективна робота влади міста, енергетиків та ремонтних бригад практично відновила стабільність енергетичної інфраструктури Києва. Це дозволило місту поступово повертатися до відновлення руху міського наземного електротранспорту. Протягом останніх днів, по черзі запускалися окремі лінії трамваїв та тролейбусів», - зазначив він.

За його словами, зараз на 46-ти тролейбусних маршрутах працює 286 одиниць транспорту, а на 32-х трамвайних – 195. У столичній владі вважають, що транспортну кризу у Києві наразі подолано.

Зазначимо, що напередодні в столиці повернулись до роботи 31 тролейбусних і 13 трамвайних маршрутів.

Нагадаємо, 23 грудня 2022 року через дефіцит електроенергії робота наземного електротранспорту столиці була зупинена. На маршрутах наземного електротранспорту працювали автобуси.

Станіслав Нестеренко

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!