Політична реклама

Тролейбуси від ЛНУ Франка пропонують перенести на просп. Свободи

2285 0
У разі будівництва підземного паркінгу у Львові на площі перед пам’ятником Івану Франку тролейбусну лінію можуть пустити під землею або ж продовжити рух тролейбуса на проспект Свободи.

Про це розповів 3 червня в ефірі tvoemisto.tv радник міського голови Львова з питань розвитку інфраструктури Олег Шмід.

«Справді, була ідея пустити рух тролейбусів через підземний паркінг, аби площа біля університету стала повністю пішохідною. Але проблема в тому, що для проходження тролейбусної лінії, треба заглиблювати яруси паркінгу. Або ж можна забрати тролейбус з вул. Університетської. Оскільки на вул. Костюшка тролейбус не поміститься, можна пустити його по вул. Січових стрільців та на на просп. Свободи», – сказав Олег Шмід.

З його слів, ідея відновити рух тролейбуса проспектом Свободи у Львові обговорюється давно.

«Адже права смуга там зазвичай по обидва боки окупована 30-50 автовласниками, які паркують там автомобілі. Натомість по ній могли б проїхати за день 20 тис. пасажирів у громадському транспорті», – сказав Олег Шмід.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!