ТРЦ King Cross Leopolis 11 травня у Львові не відкриють

5901 0
ТРЦ планують відкрити у п’ятницю, 15 травня.
фото: zik.ua

фото: zik.ua

Відкриття торгової зони ТРЦ King Cross Leopolis, що розташований поблизу південної об’їзної Львова, перенесли на 15 травня. Про це повідомили в адміністрації ТРЦ.

Читайте також: Як інфекційна лікарня у Львові готувалась до боротьби з Covid-19

Торговий центр розташований у Сокільниках, що поза межами Львова, тому його планували відкрити 11 травня, оскільки 8 травня обласна комісія з питань ТЕБ і НС дозволила послабити карантин на Львівщині, зокрема відкрити непродовольчі магазини. Втім вже сьогодні, 10 травня, комісія відтермінувала своє рішення до 15 травня або до покращення епідситуації в області, оскільки останні кілька днів на Львівщині суттєво зросла кількість хворих на коронавірус.

«Обмеження на роботу магазинів одягу та взуття залишається актуальним. Отже, торгова галерея ТРЦ King Cross Leopolis зможе відновити роботу у п'ятницю, а не як було оголошено раніше», – кажуть у ТРЦ.

Читайте також: Уряд оприлюднив постанову про пом'якшення карантину з 11 травня. Що дозволяють

Нагадаємо, у Львові з понеділка можна буде гуляти в парках, також запрацюють за певними правилами літні майданчикимузеї та, можливо, автокінотеатр. Натомість питання про відкриття салонів краси та перукарень, а також непродовольчих магазинів, перенесли на вівторок, 12 травня.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!