Трускавець потрапив у топ-10 бюджетних спа-курортів Східної Європи від The Guardian

1866 0
Британське видання пропонує відвідати місто на Львівщини разом із курортами Польщі, Хорватії і Румунії.
Фото: truskavich.com

Фото: truskavich.com

Британське видання The Guardian склало перелік східноєвропейських спа-курортів, де можна відпочити бюджетно і з користю. До цього переліку єдиним з українських міст потрапив Трускавець.

Перевагами Трускавця автори переліку називають мінеральні води, багаті натрієм і сіркою, у яких можна не лише приймати ванни, а й пити їх.

«Переваги Трускавця уперше описав польський лікар ще у 1578 році. Відтоді імперії, від Австро-Угорської до Радянської, грілися у його водах», – ідеться в публікації.

Читайте також: Які міста Львівщини найбільше заробляють на туризмі. Перелік

Зазначається, що навіть сучасні курорти у Трускавці пропонують стародавні методи оздоровлення, як спелео- і гірудотерапія (перше – це перебування у соляній кімнаті, друге – використання п’явок).

Також згадується, що у Трускавці можна спробувати і сучасні методи спа, наприклад, розблокування спинних хребців.

The Guardian пише, що тижнева спа-програма у Трускавці із консультаціями, мінеральними ваннами та гідротерапією обійдеться гостям приблизно у 161 фунт стерлінгів (5 тисяч гривень).

Також видання пропонує відвідати спа-курорти Румунії, Польщі, Білорусі, Хорватії, Сербії, Чехії, Угорщини, Північної Македонії, Словаччини, 

Нагадаємо, у Трускавці планують збудувати найбільший у Східній Європі аквапарк.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!