Три благодійні події на вихідних у Львові для допомоги військовим

3171 0
У Львові постійно проходять благодійні заходи для допомоги військовим, що воюють на Сході України. Цих вихідних також можна не тільки відпочити і послухати гарну музику, а й таким чином допомогти нашим хлопцям в зоні АТО.

Tvoemisto.tv пропонує три благодійні концерти для допомоги солдатам, які відбудуться цих вихідних.

1. Під час обстрілу у 24 окремої механізованої бригади згоріло обладнання, тож солдати потребують нової техніки. На підтримку військових 15 листопада о 17:00 у Львові в кінотеатрі ім. Довженка відбудеться благодійний концерт. Усі кошти, які будуть зібрані у скриньку, передадуть на відновлення амуніції для військових.

У програмі концерту – виступ духового оркестру «Львівські фанфари», ансамблю «Феєрія», мажореток «Феєрія-міні», Львівської дитячої школи мистецтв №5.

2. Також у суботу, 15 листопада, о 19:00 у Будинку органної та камерної музики (вул. С.Бандери, 8, Львів) відбудеться  благодійний концерт барокової музики на потреби АТО. Під керівництвом диригента Сергія Якобчука звучатимуть твори Баха, Букстехуде, Генделя.

Організатори планують зібрати кошти на зимове військове взуття,  термобілизну, балістичні окуляри, біноклі з дальномірами та інші речі першої необхідності для бійців у зоні АТО.

3. 16 листопада о 19:00 у рок-пабі The Gas Station на вул. Джерельній, 20 пройде благодійний концерт «Простягни руку воїну». В програмі - українська музика від гуртів Cherry Band, Rockoko, Lemberg Hills, Joryj Kłoc.

Попередній продаж квитків  - 40грн., в день концерту - 60 грн.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!