Три благодійні події тижня у Львові для допомоги військовим

3485 0
Львів’яни постійно проводять благодійні заходи для допомоги військовим, що воюють на Сході України. Куди можна піти у Львові цього тижня, аби цікаво провести час і долучитися до допомоги воякам?

1. Для підтримки військових гратимуть музику Баха. Оркестр Національного академічного українського драматичного театру імені МаріїЗаньковецької проведе благодійний концерт «Й.С.Бах і його сини», який відбудеться 9 листопада. Вхід вільний, проте кожен слухач зможе зробити пожертву, яку буде передано на потреби українських військових. Концерт присвячений дням пам’яті св. Климентія та Андрея Шептицьких та 300-річчю з дня народження  Карла Філіпа Емануеля Баха. В програмі концерту Оркестрова сюїта № 3 та Концерт для скрипки і гобоя з оркестром Йогана Себастьяна Баха, Симфонія ор.18 № 2  Йогана Крістіана Баха, Симфонія Wg183/1 та Концерт для флейти з оркестром Карла Філіпа Емануеля Баха. Концерт пройде у неділю, 9 листопада, о 16:00 у храмі св. Климентія Шептицького (вул. Кривоноса, 1).

2. Благодійний джаз. У Львові у вівторок, 4 листопада, у клубі Picasso пройде благодійна вечірка Олега Скрипки у межах проекту «Народжені в сорочці». Під час вечірки відбудеться благодійний аукціон, на який буде виставлено п’ять вишиванок від українських зірок, а кошти, за киї продадуть вишивані сорочки, підуть на закупівлю бронежилетів та інших засобів захисту для солдат дев’ятого полку оперативного призначення Національної гвардії України.

3. Благодійний ярмарок випічки. У четвер, 6 листопада, з 13:15 до 15:00 год у СЗШ №51 ім. І. Франка, що на вулиці Скісній, 1, проведуть благодійний ярмарок випічки. Зібрані під час заходу кошти будуть передані на підтримку українських військових у зоні АТО, інформує прес-служба Львівської міськради. Детальна інформація: Пелех Ростислав, тел. 093-702-16-93.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!