Політична реклама

Три дворики у центрі Львова, які отримають нове дихання

4249 1
У Львові обрали три внутрішні дворики, які відновлять за кошти мешканців та Німецького товариства міжнародної співпраці GIZ.

Це дворики на вул. Коперника, 30, Наливайка, 17 та Дрогобича, 10, повідомила tvoemisto.tv працівник управління охорони історичного середовища ЛМР Ярина Кузицька. Загалом для участі у конкурсі від мешканців центральної частини Львова отримали 10 заявок. Однак, саме ці три дворики найбільше відповідали вимогам конкурсу.

 

Фото: tvoemisto.tv. Дворик на вул. Коперника, 30

За словами Ярини Кузицької, наразі разом з мешканцями узгоджують ескіз того, як мають виглядати дворики після облаштування. Це триватиме орієнтовно до кінця червня – все залежить від активності мешканців. Також залежно від їхніх побажань розроблятимуть робочі креслення, і вже тоді почнуть облаштовувати подвір’я, зазначила Ярина Кузицька.

 

Фото tvoemisto.tv. Дворик на вул. Дрогобича, 10 

За умовами конкурсу, роботи з облаштування внутрішніх дворів в жодному разі не передбачають їх замощення під автостоянку, акцент ставиться на максимальному озелененні.

Фото: tvoemisto.tv. Дворик на вул. Наливайка, 17

 


Читайте також:
27 Червня, 2014 14:00
ігор Коли правоохоронці займуться Директором ЛКП № 504 Личаківського району - ПРИГОДОЮ Оксаною, яка разворовуе гроші мешканці.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!