Три ключові рішення сесії Львівської міськради

2181 0
Сьогодні, 12 лютого, відбулося позачергове засідання сесії ЛМР, під час якої депутати розглядали й затверджували зміни до розподілу видатків міського бюджету. Tvoemisto.tv розповість вам про три ключові рішення сьогоднішньої сесії.
фото: ltdaily.info

фото: ltdaily.info

1. Містам Маріуполь та Краматорськ виділили 1 мільйон гривень із резервного фонду (по 500 тис. на кожне місто). Цими коштами Львів хоче допоможе постраждалим людям і сім’ям загиблих, а також посприяє якнайшвидше ліквідувати наслідки трагедії.

Читайте також: 5 результатів мінських домовленостей

2. Львівська міська рада проголосувала за ухвалу, що передбачає визнання «ЛНР» та «ДНР» терористичними організаціями, а Росію – країною-терористом.

3. Також львівські депутати вирішили підтримати звернення Верховної Ради до європейських інституцій, у якому Російську Федерацію визнано державою-агресором, яка всебічно підтримує терористів.

За матеріалами: GalNet, Новий Погляд, Вголос.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!