Три локації, де у Львові одружуватимуть за добу

5689 0
За подібне одруження молодятам прийдеться заплатити 2-2,5 тисячі гривень. Для учасників АТО одруження коштуватиме 85 копійок.
фото: tours-ukraine.com, lwo.aero, lviv-online.com

фото: tours-ukraine.com, lwo.aero, lviv-online.com

Як вже повідомляло Tvoemisto.tv раніше, Міністерство юстиції запустило пілотний проект з реєстрації шлюбу протягом 24 годин у Львові. Про це сказано інформують у прес-службі територіального управління відомства.

«Хочу анонсувати, що така послуга у Львові буде доступна в декількох місцях», – сказав міністр юстиції Павло Петренко під час урочистого відкриття сервісу.

За словами Петренка, у молодят буде можливість зареєструвати шлюб у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» де урочистості відбуватимуться з дотриманням українських народних традицій. Також надати майданчик для пар погодився стадіон «Арена Львів», а третім майданчиком, що буде доступний для молодят, є Львівський аеропорт.

Міністр зазначив, що вартість одруження у Львові становить 2-2,5 тис. гривень у робочі дні і небагато дорожче у вихідні та свята. У той же час для учасників антитерористичної операції (АТО) процедура становить 85 копійок держмита.

Додамо, у день старту проекту «Шлюб за добу» на оглядовому майданчику Львівської Ратуші розписали три пари.

Читайте також: В Україні спростять процедуру розлучення

За матеріалами: just.lviv.ua, zaxid.net.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!