Три львівські автобусні маршрути курсуватимуть зі змінами. Схема

4181 0
Зміни в маршрутах пов'язані з ремонтом вулиці Галицької у Винниках.
фото: Святослав Нейгауз

фото: Святослав Нейгауз

Від сьогодні, 16 липня, через ремонт вулиці Галицької у Винниках автобуси № 27, 36 та 40 два місяці курсуватимуть за зміненим маршрутом, інформує прес-служба ЛМР.

За інформацією управління транспорту ЛМР, курсування міського автобусного маршруту № 27 продовжать до вул. Богдана Хмельницького (м. Винники, поворот до Винниківського озера). Міські автобусні маршрути № 36 та 40 на період проведення ремонтних робіт курсуватимуть через вул. Тракт Глинянський — с. Лисиничі — вул. Володимира Івасюка (м. Винники) і далі за звичним маршрутом.

Читайте також: У Львові відкрили для проїзду вулицю Долішню

Згідно з розпорядженням міського голови Андрія Садового, капітальний ремонт вул. Галицької від початку м. Винники до вул. Шевченка та від вул. Івасюка до вул. Франка розпочнеться 16 липня. Роботи попередньо триватимуть 2 місяці.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!