Три медалі, які українські спортсмени здобули у Ріо за учора

4077 0
20 серпня українські спортсмени здобули одну срібну та дві бронзові медалі на Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро. Тепер Україна має посідає 28-ме місце в загальному рейтингу Олімпіади.
фото: facebook.com/olympicua

фото: facebook.com/olympicua

Дмитро Янчук і Тарас Міщук, бронза у веслуванні каное-двійок

 «Українці Дмитро Янчук і Тарас Міщук приносять Україні ще одну бронзову медаль. Чоловіки вибороли її у веслуванні каное-двійок на 1000 метрів. Результат наших спортсменів – 3:45.949», – сказано у повідомленні Національного олімпійського комітету України.

 Павло Тимощенко, срібло у сучасному п'ятиборстві

За підсумками всіх дисциплін, Тимощенко показав другий результат, набравши 1472 очка. Золото виграв росіянин Олександр Лесун.

«Перед останнім видом була дуже висока щільність результатів. Я розумів, що буде дуже непроста боротьба, але зміг налаштуватися. Я дуже радий, що зміг відновитися після травми. Я щасливий! Й це відчуття мене просто переповню», – цитує Тимощенка НОК України.

Ганна Різатдінова, бронза в індивідуальних змаганнях з художньої гімнастики

Різатдінова теж програла росіянкам: Маргариті Мамун і Яній Кудрявцевій. «Величезна подяка всій команди, всій нашій країні, яка за мене вболівала, - наводить слова спортсменки НОК України. - Я відчувала, що Україна була сьогодні зі мною до останньої вправи. Коли виходила на останній вид – вправу зі стрічкою, я розуміла, що в принципі можу бути третьою. Але у нас такий підступний вид спорту, якби я допустила хоч одну помилку – бронзи не було б. Довірилася Богові, і слава Богу, що вийшло».

Додамо, цьогоріч на Олімпіаді Україна має дві золоті нагороди: у веслуванні на каное  карщим став Юрій Чебан, а Олег Верняєв показав найкращий результат у вправі на брусах.

Джерело: НОК України та олімпійська команда/NOC of Ukraine and the Olympic Team.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!