Три найкращі для організму овочеві соки

2932 0
Щодня потрібно вживати 5 порцій овочів і фруктів різного кольору – червоні, жовті і зелені. Примітка: одна з них обов'язково повинна бути у вигляді соку. Це забезпечує організм оптимальною порцією вітамінів і мінералів.
Фото: vidomosti-ua.com

Фото: vidomosti-ua.com

Морквяний сік

Цей сік надзвичайно багатий природним бета-каротином, який перетворюється в організмі у вітамін А. А всі ми знаємо, що саме цей вітамін відповідає за здоров'я нашої шкіри.

Томатний сік

Томатний сік містить лікопін, який вивільняється з клітин рослин під дією високої температури. Лікопін виконує в організмі функцію антиоксиданту, тому корисно впливає на нашу шкіру.

Сік квашеної капусти

Квашена капуста забезпечує нас вітаміном С, який організм не здатний накопичувати самостійно. Завдяки йому шкіра залишається пружною і підтягнутою, а про целюліт і зовсім можна забути назавжди. Крім того, увага тим, хто худне: вітамін С ще й сприяє спалюванню жирів.

Джерело: УНІАН

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!