Три обіцянки нового прокурора Львівщини

2402 0
Сьогодні, 16 липня, у Львові представили нового прокурора області Миколу Гошовського. Під час представлення він пообіцяв, що працюватиме над відновленням довіри до прокуратури, боротиметься з корупцією та що з його приходом на Львівщині не буде жодного впливу на бізнес з боку прокуратури.
Фото: Роман Балук/ZIK

Фото: Роман Балук/ZIK

Після офіційного представлення Микола Гошовський заявив, що ментально близький до Львівщини і буде робити все для того, щоб підняти престиж прокуратури та побороти корупцію на Львівщині.

Повернути довіру до прокуратури

Микола Гошовський наголосив, що працюватиме над відновленням іміджу та довіри до прокуратури. Окрім того, повідомив, що найближчим часом кожне відомство перевірятиметься на предмет корупції.

Читайте також: П'ять цікавих фактів про нового прокурора Львівщини

Боротись з корупцією 

Новопризначений прокурор Львівської області зазначив, що він уже «давно у владі» і знає, як працює система правосуддя. Тож він пообіцяв, що за його головування корупції в органах прокуратури не буде.

«Я обіцяю, що при мені не буде ніяких корупційних дій прокуратури. Всі знають, що я ніколи не брав і не братиму гроші за посади», – зауважив він.

Він також додав, що коли їхав до Львова, то чув багато цікавих історій, як тут призначають на посади за гроші. Він навів приклад призначення на посаду лікаря.

«У Львові тобі будуть посміхатися, але поки ти не даси грошей на посаду не призначать»,  переказав він слова співрозмовника, який розповідав йому про корупційні схеми у Львові.

Ліквідувати пресування бізнесу

Також Микола Гошовський пообіцяв, що на Львівщині не буде ніяких пресувань і впливу на бізнес: «Я рівновіддалений від політики та бізнесу. Прокурори мають захищати, а не «вирішувати» питання. Ми будемо допомагати бізнесу і вживати усіх заходів, щоб усунути корупційну складову»,  сказав прокурор.

«Я надіюсь, що разом з керівниками області та правоохоронних органів, ми всі завдання потихеньку вирішимо і будемо допомагати розвитку бізнесу та області», – підсумував Гошовський.

За матеріалами ZAXID.NET, Galinfo та Galnet


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!