Три трамваї та 13 автобусів. Як доїхати до площі Двірцевої у Львові. Мапа

8649 0
Tvoemisto.tv пропонує маршрути трамваїв та автобусів, що від сьогодні знову курсують на залізничний вокзал у Львові.
Фото: ЛКП "Львівелектротранс" / Facebook

Фото: ЛКП "Львівелектротранс" / Facebook

До львівського залізничного вокзалу знову почали курсувати трамваї. Автобуси також тепер заїжджають до площі з іншого боку.

Читайте також: Якою буде вулиця Чернівецька у Львові після реконструкції

На площу Двірцеву тепер курсують три трамвайних та 13 автобусних маршрутів. Зокрема до залізничного вокзалу можна доїхати трамваями №1, 4 та 9. Натомість трамвай №6 поки що їхатиме до депо на Городоцькій. Крім цього, до вокзалу їдуть автобуси №29, 16, 10, 32, 31, сім нічних маршрутів та експрес-маршрут, що сполучає вокзал із аеропортом.

Нагадаємо, що площу Двірцеву почали реконструювати 1 березня. Другий етап реконструкції розпочали 22 березня: закрили автостанцію та перенесли її за двома локаціями. З 26 березня для проїзду закрили праву частину вулиці Чернівецької, а на лівій організували реверсний рух. У травні на площу перестали курсувати трамваї. Другу частину реконструюють наступного року.

Вікторія Ейсмунт

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!