Політична реклама

Триває фотоконкурс до Дня закоханих

2803 0
Нагадаємо, що медіапортал «TvoeMisto.TV» разом з кінотеатром «Планета Кіно ІМАХ», Ювелірною Компанією «Адамас» та мережею концептуальних ресторанів «ФЕСТ» оголосив романтичний фотоконкурс до Дня Святого Валентина.

За умовами конкурсу необхідно зробити цікаве, креативне та романтичне фото закоханої пари у Планеті Кіно ІМАХ у період з 24.01.2012 до 10.02.2012, завантажити своє фото на порталі Tvoemisto.TV (рубрика "фотоконкурс") та зібрати найбільшу кількість голосів.

Переможці отримають 14 лютого один із призів: подарунковий сертифікат на 2000 грн від Ювелірної Компанії "Адамас", романтичну вечерю у ресторані від мережі "ФЕСТ" або квитки у кіно від "Планети Кіно ІМАХ".

Участь у конкурсі та голосування проводиться тільки серед зареєстрованих користувачів порталу! Термін проведення – до 14 лютого 2012 року.

Завантажувати фото на конкурс можна до 10 лютого 2012 року. Серед усіх фотографій організатори конкурсу оберуть 14 найкращих, голосувати за яких можна буде з 10 лютого по 13 лютого, і з-поміж них за результатами голосування на порталі буде визначено трьох переможців.

А сьогодні, 28 січня з 15.00 до 16.00 фотограф порталу "Твоє місто" шукатиме закохані пари для участі у конкурсі у "Планеті Кіно ІМАХ", що у торговому центрі "Кінг Крос Леополіс" у Львові. Не прогавте свій шанс!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!