Політична реклама

Триває конкурс "Обличчя міста -2012"

1660 0
У номінаціях конкурсу буде визначено найкращі компанії Львова, які гідно представляють місто і стають частиною його історії. Повідомляє Львівська торгово-промислова палата.

Конкурсанти оцінюватимуться з урахуванням думки громадських організацій бізнесу, наукових кіл, органів влади. Окрім цього, усі небайдужі мешканці Львова зможуть висловити свою підтримку улюбленим та достойним, на їх погляд, компаніям за допомогою інтерактивного голосування на веб-сторінці Львівської торгово-промислової палати.

Це дасть додаткові можливостіоб’єктивнота неупереджено визначити кращих серед претендентів на перемогу у конкурсі «Обличчя міста-2012».

Підприємство, яке здобуде найбільшу кількість позитивних відгуків та рекомендацій,  буде визнане лідером «Обличчям міста-2012» та отримає головну відзнаку конкурсу – бронзову статуетку. Переможців в усіх номінаціях  нагороджуватимуть  почесними дипломами лауреатів конкурсу.

На разі, у конкурсі лідирує ТВК "Львівхолод" (мережа магазинів "Рукавичка") – 33% голосів, на другому місці - Тріумф медіа груп, ТзОВ (Планета кіно ІМАХ) – 31%, на третьому місці з великим відривом знаходиться ТзОВ Галицька здоба – 11% голосів. Загалом у конкурсі беруть участь 24 компанії.

Голосування триватиме на Інтернет-сторінці проекту до 28 вересня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!