Триває набір на магістерську програму, яку очолив Павло Шеремета

2319 0
В Українському Католицькому Університеті триває набір на магістерську програма для управлінців з державного сектору.

Міністерство освіти ліцензувало магістерську програму з публічного адміністрування  Українського католицького університету (MasterofPublicAdministration, MPA). Програму започаткувала Школа управління УКУ, яку очолив Павло Шеремета.

Перший набір на ліцензовану магістерську програму УКУ для нового покоління управлінців у сфері державного управління триває до 31 липня. «Сьогодні, коли Україна стоїть на трансформаційний платформі, найбільшою можливістю та найбільшим викликом єпідготовка майбутніх професіоналів у сфері управлінського мистецтва, – коментує Павло Шеремета. – Тому важливо формувати та підтримати лідерів, які готові працювати над змінами системи державного управління і реформуванням місцевого самоврядування. Для цього вони мають відкрити нове бачення, цінності, здобути новаторські інструменти та навички. Саме на це і спрямована нова навчальна програма УКУ – баланс між необхідними теоретичними засадами та опрацюванням практичних кейсів».

За словами творців MPA, це буде на 100% практична двомовна програма, в якій навчальні дисципліни підібрані так, щоб створити підґрунтя для реалізації реальних проектів студентів. Серед викладачів – відомі українські фахівці та запрошені іноземні науковці у сфері державного управління, економіки, права, політології, соціології, етики; представники органів публічної влади та інститутів громадянського суспільства.

Учасником програми з публічного адміністрування може стати кожен, хто бачить свій професійний розвиток у сфері державного управління та місцевого самоврядування і прагне впроваджувати зміни та реформи, і потребує для цього нового бачення, додаткових інструментів, навичок. «Якщо ви хочете навчитися розуміти особливості інституційної організації держави та суспільства в Україні, прогнозувати вплив діяльності органів публічної влади на суспільство, аналізувати та передбачати геополітичні виклики, ідентифікувати стратегічні проблеми у диполі “держава-суспільство” та осмислено застосовувати міжнародний досвід для їх вирішення, то магістерська програма з публічного адміністрування саме для вас», – додає Ірина Софінська, заступник директора Школи управління.

Детальніше про програму та умови набору читайте тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!