Триває збір підписів петиції про відновлення Пасажу Міколяша. Як долучитися

9881 0
На сайті ЛМР оприлюднено петицію щодо ремонту занедбаного подвір’я в центрі Львова.
фото: photo-lviv.in.ua

фото: photo-lviv.in.ua

Пасаж Міколяша – колишня торгова галерея, яку зруйнували у 1939 році, коли Львів був у складі Польщі, а в радянські часи відновити пасаж ніхто не поспішав. Зараз там знаходяться лише руїни старого пасажу.

Знаходиться Пасаж Міколяша на вулиці Коперника 1, в центрі Львова.

Христина Шаранюк звернулася до львів’ян з проханням підписати петицію, аби зробити наше місто гарним не лише зовні, а й всередині: «Можливо тут хтось є не байдужий і підтримає цю петицію, всі спроби до когось достукатись були марними. Львів гарний ззовні, нехай буде гарним і всередині! Все таки, це центр міста, хоч би знесіть ті руїни і прокладіть якусь травичку або бруківку. Я думаю, кожен львів'янин знає це подвір'я, тому не будьте байдужими...»

Читайте також:

Як повідомила авторка петиції, депутати ЛМР надали в оренду на 10 років чотири земельні ділянки підприємству «Албіс Компані» товариства з обмеженою відповідальністю «Діаніум Трейдінг Ко Лімітед» Республіка Кіпр для відтворення пасажу «Міколяша», але до 2017 року пасаж не відновили. 

Для підтримки петиції потрібно 500 підписів, станом на 9-те квітня долучилося лише двоє людей. До кінця збору підписів залишилось 57 днів.

Долучитися можна за посиланням.

Так виглядають руїни Пасажу Міколяша зараз:

Ось так виглядав пасаж колись:

Опублікувала Олеся Шеремета

Фото: photo-lviv.in.ua

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!