«Це вам за Маріуполь! За Старичі! За Львів!» Артилеристи 80-ки показали, як знищують окупантів

25330 0
Артилеристи-десантники за два місяці повномасштабної війни знищили чимало бронетехніки та живої сили окупантів.
Фото/Facebook 80-ої окремої десантно-штурмової бригади

Фото/Facebook 80-ої окремої десантно-штурмової бригади

Самохідний артилерійський підрозділ 80-ої окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ продовжують успішно знищувати російських окупантів на одному з важливих напрямків. Військові показали відео, як вправно, чітко та приховано наносять вогневе ураження ворогу там, де він його не очікує.

Артилеристи-десантники підписують снаряди, залишаючи «послання» для окупантів, як-от: «За Маріуполь!», «За Львів!», «За Старичі!», «За Франківськ!».

Читайте також: Львівські десантники знищили групу диверсантів, які пересувалися на цивільному авто

За два місяці повномасштабної війни артилерійський підрозділ 80-ї окремої десантно-штурмової бригади знищив чимало бронетехніки та живої сили окупантів. Зокрема, десяток броньованих машин, один танк, дві БМП, склад з боєприпасами, взводний опорний пункт (разом з особовим складом) та укріплений блок-пост противника.

Нагадаємо, львівські десантники розбили колону ворожої техніки під час оборони міста Вознесенськ на Миколаївщині та знищили кілька десятків окупантів. Також підрозділ ППО 80-ї окремої десантно-штурмової бригади влучним пострілом з ПЗРК «Ігла» знищив російську крилату ракету над селом у Миколаївській області, яка летіла в напрямок м. Кропивницького. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!