Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи, – Резніков про окупантів

1978 0
Уже цілий тиждень Україна дає відсіч російським окупантам. Ніхто – ні в Росії, ні на Заході – не вірив, що ми протримаємося тиждень.
Українська армія

Українська армія

Українська армія вже знищила тисячі окупантів і стільки ворожої техніки, що можна було б озброїти армії кількох країн. Можливості Збройних Сил України зростають, надходить допомога. На багатьох ділянках блискуче себе проявили бійці тероборони. Про це повідомляє міністр оборони України Олексій Резніков у своєму зверненні.

«Наші медики, рятувальники, комунальники, залізничники, журналісти, фінансисти тримають свій фронт. Країна не зупинилася і бореться. Хочу особливо відзначити голів військово-цивільних адміністрацій та мерів, які сьогодні на передовій. Чернігів, Суми, Конотоп, Харків, Маріуполь, Херсон, Миколаїв – це форпости Європи. Наші повітряні аси вже стали легендами. Десантники, піхота, артилерія – усі доводять, що українці – найкращі», – каже він.

Читайте також: Відбувся справжній злам. Війна стала Європейською, - Олексій Резніков

Уже цілий тиждень Україна дає відсіч російським окупантам. Ніхто – ні в Росії, ні на Заході – не вірив, що ми протримаємося тиждень. Єдині, хто вірив – це ми з вами. Дві третини українців до 24 лютого були впевнені, що у випадку повномасштабного вторгнення Росії ми вистоїмо. Сьогодні таких – майже 90%.

Вчора Олексій Резніков закликав громадян до тотального спротиву – треба знищити комунікації ворога.

«Російські окупанти злякалися ганебної поразки і почали вчиняти злочини проти людяності. Вони обстрілюють лікарні, вбивають жінок та дітей. Це вже не армія – це звичайні боягузи і терористи. Попереду ще багато випробувань. Буде кров, сльози, біль. Але зараз як ніколи у нас є усі підстави бути впевненим у собі. І у тих, хто поряд. Ми обов'язково переможемо! Слава Україні», – додає він.

Читайте також: Швейцарія ухвалить аналогічні до європейського союзу санкції проти Росії

Нагадаємо, що в Україні триває восьма доба героїчного протистояння народу російському воєнному вторгненню. Окупаційні війська, не досягнувши успіху майже на всіх напрямках, на яких просувалися вперед, знову вдалися до тактики нічних обстрілів житлових кварталів великих міст. Детальніше про ситуацію в різних напрямках читайте за посиланням

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!