Цехи, лабораторія і заправка.16 приміщень на Львівщині планують продати з аукціону

1726 0
Об’єкт продають щонайменше за 5,7 мільйона гривень.
фото: погляд

фото: погляд

Фонд державного майна виставив на онлайн-аукціон об’єкт з 16 нежитлових приміщень площею 2859,2 кв. метрів на вул. Ярослава Лесіва, 10 в місті Стрий Львівської області. Серед них – адмінбудинок, склади, цехи, лабораторія, автозаправка, контрольно-технічний пункт, котельня та інші.

Читайте також: Сьогодні відбудеться сесія Львівської міської ради. Які питання розглядатимуть та де подивитись

Приміщення в занедбаному стані, оскільки вже давно не використовувалися. Однак через добре розвинуту інфраструктуру навколо об’єкта його вважають інвестиційно привабливим. Поруч приміщень є парк «Злуки» та храм св. Володимира і Ольги.

Будівлі можна придбати за стартовою ціною 5 719 600 грн, а прийом заявок триватиме до 13 травня цього року. Аукціон проведуть 14 травня.

Читайте також: «Надра України» передумали продавати «Будинок книги»

Нагадаємо, що у Львові прміщення лабораторії обласного лабораторного центру МОЗ, які розташовані у самому центрі міста, на 5 поверсі будинку на вул. Городоцькій, 2 планують продати. Таку можливість розглядає Львівська обласна рада. Детальніше читайте за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!