У Львові відкриють Центр для «усиновлення» безпритульних тварин. Візуалізація

6141 2
ЛКП «Лев» відкриє центр адопції для котів та собак, що не мають своєї домівки.

Центром адопції безпритульних тварин стане нове приміщення Першої комунальної ветеринарної клініки. Минулого року в ветеринарній клініці побувало 1238 тварин, 450 з яких вдалось прилаштувати в сім’ї. В 2017-му році з 275 тварин прилаштовано 70, інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: У Львові розпочали облаштування Центру «усиновлення» тварин. Візуалізація

Потрапляючи в Першу комунальну ветеринарну клініку, тварина перебуває там 10 днів та проходить певні процедури: обстежується, вакцинується та готується до стерилізації. Після стерилізації адаптовується, та стає готовими до адопції (усиновлення).

Читайте також: львів’янам пропонують вигулювати безпритульних собак

На будівництво центру усиновлення з бюджету виділено 1,3 млн гривень. В приміщенні буде кімната для тварин, місце для мертвих тварин та сам Центр адопції, де всі охочі зможуть вибрати тварину: «З тваринкою бажаючий зможе проводити час, гуляти, спілкуватися, таким чином адаптувати її до себе та згодом написати заяву на адопцію. Центр плануємо відкрити наприкінці квітня – на початку травня», – розповіла директор ЛКП «Лев» Оксана Кошак.

Додамо, перша комунальна ветеринарна клініка знаходиться за адресою: вулиця Промислова, 56.

візуалізацію надали в ЛКП «Лев» 

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
25 Березня, 2017 11:27
Мпрія Це дуже,дуже добре!!!!
22 Березня, 2017 19:06
микола чудово
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!