Політична реклама

Центр дитячої творчості Галичини запрошує на день відкритих дверей

1977 0
У Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (ЦТДЮГ), що працює у Львові на Погулянці, 15 вересня, відбудеться день відкритих дверей та урочисте відкриття нового навчального року.

Святкування  розпочнеться о 14. 00 год ознайомленням усіх охочих з роботою гуртків, студій, шкіл,  що працюють у Центрі, інформує прес-служба Львівської міськради. З 15.00 год триватиме концертна програма  за участю мистецьких колективів. Усі охочі зможуть відвідати виставку художніх робіт школи «Арт-дизайн».

Цей найбільший на Галичині позашкільний навчальний заклад є творчою оселею фахівців, які завжди раді щирим друзям та молодим талантам. Тут  можна отримати початкові професійні знання, зокрема, з образотворчого та ужиткового мистецтва, театрального мистецтва та хореографії,  технічної творчості, журналістики, естрадного та класичного мистецтва, спортивно-туристичного напрямку, раннього естетичного виховання, кобзарського мистецтва, - зазначають у ЦТДТЮГ.  


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!