Центр екстреної медицини Львівської області очолив Андрій Васько

4204 0
Сьогодні його призначили виконувачем обов’язків директора установи.
Фото: Андрій Васько/Фейсбук

Фото: Андрій Васько/Фейсбук

Ексзаступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Андрій Васько очолив Центр екстреної медицини та медицини катастроф Львівської області. Про це він написав на своїй фейсбук-сторінці.

«Для мене велика честь очолити найголовніший медичний підрозділ в системі надзвичайних ситуацій. Працівники екстреної медичної допомоги (ЕМД), на рівні з лікарями опорних Covid-19 лікарень, є щоденно на передовій боротьби з пандемією. Велика відповідальність і честь стати частиною колективу», – написав Андрій Васько.

Читайте також: «Не маємо права захворіти», – медик швидкої допомоги розповіла про виїзди на Covid-19

Додамо, раніше т. в. о. директора Центру був Ярема Качмар. За словами Андрія Васька, вони працюватимуть разом, але новий очільник Центру не уточнив, яку посаду обійматиме Ярема Качмар. Ще раніше він був заступником директора Центру.

Нагадаємо, учора, 2 липня, у коментарі Тvoemisto.tv Андрій Васько відмовився говорити про нове призначення, але підтвердив, що вже не працює у департаменті охорони здоров’я ЛОДА. Водночас він залишається в обласному штабі протидії коронавірусу. Про це свідчить і його декларація перед звільненням від 1 липня.

Керівника центру обиратимуть на конкурсі, який ще не оголосила Львівська обласна рада.

Зазначимо, що Андрій Васько раніше був заступником попередньої керівниці департаменту Ірини Микичак, яку звільнили у грудні 2019 року. Пізніше він виконував обов'язки керівника, поки директором не призначили Ореста Чемериса.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!