Політична реклама

Центр Львова на два тижні залишився без світлофорів

1449 0
З 28 серпня по 10 вересня через встановлення нової автоматизованої системи керування дорожнім рухом у центрі Львова не працюють світлофори. Роботи проводяться на перехрестях вул.Городоцька – пр.Чорновола та пр.Свободи – пл.Торгова.

Світлофорні об’єкти замінять на нові, які будуть обладнані датчиками та  відеокамерами. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Зараз в центрі міста регулювання дорожнього руху здійснюють працівники ДАІ. Водіїв просять бути уважними та максимально об’їжджати ці перехрестя, щоб не створювати незручностей для себе та інших учасників дорожнього руху.

Нагадаємо, у Львові впроваджують інноваційну систему управління дорожнім рухом.

Проект передбачає облаштування центру управління дорожнім рухом, що на вул. Коновальця, 109 та облаштування світлофорами 28 перехресть вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!