Центр Львова реставруватимуть. Як долучитись

2061 0
Для реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста Львова шукають столярні фірми з досвідом роботи у сфері реставрації, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
фото: newyork.andriyprokopenko.com

фото: newyork.andriyprokopenko.com

Починаючи з 2010 року, українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» в тісній співпраці з Львівською міською радою втілює Програму реставрації історичних вікон та вхідних дверей в старій частині міста Львова.

Зацікавлені та ініціативні мешканці квартир сплачують лише 30% коштів реставрації, решту 70% оплачує проект GIZ. Програма супроводжується фаховими семінарами для львівських фірм-виконавців, а також надаються консультації в процесі виконання реставраційних робіт. В такий спосіб було фахово відреставровано близько 250 об’єктів на загальну суму понад 3.500.000 гривень.

«Оскільки програма користується великою популярністю серед мешканців, ми терміново шукаємо для подальшої співпраці столярні фірми з досвідом роботи у сфері реставрації, а також тих, хто зацікавлений в здобутті відповідної кваліфікації і, таким чином, зможе відкрити для себе довгострокову можливість заробітку», - зазначили у GIZ.

Попередньо, 16 червня 2015 року о 17 годині, в приміщенні офісу проекту за адресою вул. Богомольця 6, оф.6 відбудеться інформаційний захід для всіх зацікавлених взяти участь в практичному семінарі. Для попередньої реєстрації просять усіх зацікавлених звертатися за тел.: 275 13 08.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!