Центр міської історії у Львові запрошує вчителів до співпраці

1880 0
Центр міської історії запрошує шкільних вчителів та університетських викладачів провести заняття на виставці «Велика війна 1914 – ... Індивідуальний та глобальний досвід».
фото: afishalviv.net, gazeta.ua

фото: afishalviv.net, gazeta.ua

«Наша експозиція є коротким путівником по історії першої половини ХХ століття і тих змін, які у цей час відбувались у сфері економіки і права, науки, медицини і мистецтва. Ми сподіваємося, що зібрані тексти, мапи, документальні фотографії і відео допоможуть учням краще засвоїти тему Першої світової війни в рамках навчальної програми і мотивують їх до самостійних пошуків і відкриттів. До ваших послуг – виставкова зала, інтерактивні екрани, а також необхідні супровідні матеріали і бібліотека. Користування – безкоштовне», – зазначають організатори.

Вчителям та викладачам пропонують звернути увагу на:

«Шкільні понеділки»

Понеділок – вихідний день на нашій виставці. Цього дня ми проводимо ознайомчі екскурсії виставкою для учнів 5 – 11 класів. Ми зважаємо на вікові особливості групи та побажання вчителя, а тому формат екскурсії може варіюватися від пізнавальної гри до короткого огляду ключових подій і наслідків Першої світової війни.

«Уроки історії»

Ми запрошуємо вчителів провести заняття для учнів 10 – 11 класів для поглибленого вивчення теми про Першу світову війну в рамках шкільної програми. Інтерактивні карти про фронти та знакові битви 1914-1918 років і життя у Львові під час війни стануть в пригоді школярам, котрі готуються до ЗНО і цікавляться історією.

Воркшопи для студентів

Розпад імперій і 14 пунктів Вілсона, пластична хірургія і переливання крові, щоденники Вітґенштайна і проза Ремарка – ці та багато інших тем можуть стати чудовими відправними точками для проведення семінару. Для активних студентів ми спільно з викладачами придумаємо творчі завдання і заохочувальні призи.

З питаннями і пропозиціями звертайтеся до координаторки освітніх програм Христі Бойко [email protected]

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!