Політична реклама

Центр надання адмінпослуг відремонтували і змінили графік

1591 0
Центр надання адміністративних послуг ЛМР змінює графік роботи та запроваджує електронну систему керування чергою. Також від учора, 26 травня, центр працює у відремонтованому приміщенні
Фото: прес-служба Львівської міськради

Фото: прес-служба Львівської міськради

Зараз графік роботи центру такий: понеділок-вівторок – з 09:00 до 18:00, середа-четвер – з 09:00 до 20:00, п’ятниця – з 09:00 до 17:00, субота – з 09:00 до 16:00. Центр працює без обідньої перерви, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Нагадаємо, раніше графік був з 08:00 до 19:00.

«Графік змінений, відповідно до опитування на сайті Львівської місьради. Станом на сьогодні, опитано 400 людей, 80% - погодилися з новим графіком роботи. Впродовж 3 років ми працювали з 08:00 до 19:00. Спостереження показують, що з 08:00 до 09:00 не було більше 2 людей. Ресурс, який затрачався на обслуговування 1-2 людей, виявився недоцільним», - пояснила зміну графіку роботи Центру начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик. 

Відтепер через Центр надаватимуться послуги дозвільного характеру, які прийматимуться через державного адміністратора, зокрема послуги:

 - управління охорони історичного середовищу – 1 послуга – «Надання висновку про погодження місця розташування об’єкта та висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки»;

- управління економіки – 1 послуга – «Надання дозволу на розміщення зовнішньої реклами»;

- управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин – 3 послуги:

Передача земельної ділянки із земель державної або комунальної власності у власність, постійне користування або оренду фізичним особам – підприємцям та юридичним особам;

Продаж земельної ділянки під приватизованими об’єктами нерухомого майна фізичним особам-підприємцям та юридичним особам;

Погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (висновок) фізичним особам – підприємцям та юридичним особам комісією з розгляду питань, пов’язаних з погодженням документації із землеустрою.

Заплановано прийом усіх адміністративних послуг у будь-якому із територіальних підрозділів ЦНАП (для зручності мешканців). Окрім того, заплановано залучення до роботи ЦНАП державних органів влади.

Центр надання адміністративних послуг розміщений у приміщенні Львівської міської ради на першому поверсі. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!