Центр обліку та нічного перебування бездомних у Львові закрили на обсервацію

2335 0
В одного із відвідувачів Центру підтвердили коронавірусну інфекцію.
фото: лмр

фото: лмр

людей, що на вул. Кирилівській, 3а, підтвердили коронавірусну інфекцію. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на заступницю міського голови Галину Слічну.

Його госпіталізували в лікарню. Тож зараз установу закрили на обсервацію, а в усіх відвідувачів та працівників взяли біоматеріал для ПЛР-діагностики.

«Учора відібрали аналізи на ПЛР загалом у 55 осіб. Тож зараз людей у Центрі не приймаємо і не випускаємо, поки не буде результатів ПЛР-тестів», — каже вона.

Читайте також: У Рудному на коронавірус захворіла лікарка. Амбулаторію закрили на карантин

Додамо, що Центр обліку та нічного перебування бездомних громадян є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради, надає різні види соціальних послуг громадянам, які опинились на «вулиці».

Зокрема, веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік і тимчасову прописку, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, здійснює соціальне патрулювання, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги, сприяє у відновленні документів, майнових і житлових прав.

Нагадаємо, що На сьогодні, 22 квітя, на Львівщині підтвердили ще дві смерті людей, у яких виявили коронавірус. Зазначається, що померла жінка 1960 рока народження, яка працювала медсестрою у Центрі легеневого здоров’я. Сама родом із Яворівщини. Також помер чоловік із Мостиського району, який лікувався у Винниківському госпіталі. 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!