Центр оцінювання якості освіти визначив порогові бали з шести предметів

2367 0
Так, визначили порогові бали для тестів з англійської, іспанської, німецької, французької мов, математики, фізики.
Photo by Siora Photography on Unsplash

Photo by Siora Photography on Unsplash

Сьогодні відбулося друге засідання експертної комісії при Українському центрі оцінювання якості освіти з визначення порога «склав/не склав». Так, визначили порогові бали для тестів з англійської, іспанської, німецької, французької мов, математики, фізики. Про це повідомляє пресслужба УЦОЯО.

Члени експертної комісії після обговорення ухвалили рішення встановити пороговий бал з іноземних мов, що відповідає 18 тестовим балам, з математики – 10, з фізики – 12.

Читайте також: ЗНО у Львові в умовах карантину. Як це було

Завтра на інформаційних сторінках учасників розмістять результати ЗНО з іноземних мов та фізики за шкалами 100-200 балів і 12-бальною (із предметів, результати тестувань з яких зараховують як оцінку за ДПА), з математики результати ЗНО та ДПА буде розмістять 19 червня.

Від кількості людей, які брали участь у тестуванні з кожного з названих нижче предметів та обрали визначення результатів за шкалою 100-200 балів, поріг «склав/не склав» не подолали:

  • з англійської мови – 10,68%,
  • з іспанської мови – 15,79%,
  • з німецької мови – 11,49%,
  • з французької мови –  8,94%,
  • з математики – 31,11%,
  • з фізики – 8,33%.

 

Бланки відповідей з англійської, іспанської, німецької, французької мов розмістять на інформаційних сторінках учасників 18 червня, з математики – 19 червня. А засідання експертної комісії зі встановлення порога «склав/не склав» з української мови, української мови і літератури, історії України, біології відбудеться 24 червня.

Читайте також: Чи можна буде на ЗНО-2021 показати паспорт у додатку «Дія»

Нагадаємо, що додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році відбудеться з 29 червня до 16 липня за окремим графіком.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!