Центр Шептицького у Львові отримав нагороду за доступність для людей з інвалідністю

1636 0
«Відкриті двері» – це нагорода за зручність локації для людей з маломобільних груп населення.
Фото: Таня Джафарова

Фото: Таня Джафарова

Центр Шептицького отримав нагороду «Відкриті двері» від Доступно.UA – перше місце у номінації «Публічні простори». Про це йдеться на сторінці Центру Шептицького у Фейсбук.

«Відкриті двері» – це нагорода за доступність і зручність локації для людей з маломобільних груп населення. Інклюзивні локації визначає ініціатива Доступно.UA завдяки підтримці European Endowment For Democracy.

Також наліпками відзначили ще два безбар'єрні заклади міста –  Музей«Територія терору» та Сенсотеку.

Зазначимо, що центр імені митрополита Андрея Шептицького відкрили у вересні 2017 року. Будівництво розпочали у 2015 році. Центр розташований у студмістечку Українського католицького університету. Це ділянка в історичному центрі міста Львів поряд зі Стрийським парком. Архітектором є Штефан Беніш. Проєкт приміщення розробили у німецькому архітектурному бюро Behnisch Architecte. За участі львівського Chaplinskyy & Associates його адаптували до українських реалій. 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!