Центром Львова маршируватимуть понад 1200 військових

2882 0
Також по проспекту Свободи проїде колона бойової військової техніки.
фото з fb євгена кравса

фото з fb євгена кравса

14 жовтня у Львові з нагоди Дня захисника України пройде марш військовослужбовців Збройних сил України, Нацгвардії, ветеранів УПА. Про це Tvoemisto.tv повідомили у прес-службі ЛОДА.

Загалом участь у військовому параді візьмуть 1200 осіб. Це бійці 80-ї ОДШБ, 24-ї ОМБ (Яворів), особовий склад частин Національної гвардії, що дислокуються на Львівщині, та оперативного командування «Захід».

Також до параду долучаться юнаки з військового ліцею ім. Героїв Крут, волонтери, демобілізовані учасники АТО, ветерани Української повстанської армії, козацькі організації, реконструктори.

Читайте також: У Львові пройшов Марш, що показав історію української армії. Фото

Крім цього, центром міста проїде колона з 55 одиниць військової техніки та озброєння. Це, зокрема, військові автомобілі, броньовані машини піхоти, десанту тощо.

Нагадаємо, 12-14 жовтня у Львові та в області триватимуть відзначення 76-тої річниці створення Української повстанської армії та День захисника України. У межах цього відбудеться низка заходів та подій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!