Центром Львова пройде хода учасників всеукраїнського вишколу. Маршрут

1532 0
За маршрутом ходи буде ситуативно обмежуватися рух. Крім того, деякі трамваї тимчасово змінять свої маршрути.
ілюстративне фото: міністерство молоді та спорту

ілюстративне фото: міністерство молоді та спорту

У суботу, 18 серпня, у Львові відбудеться відкриття Всеукраїнського вишколу «Джура-прикордонник 2018», у рамках якого учасники пройдуть урочисною ходою центральною частиною міста, повідомляє прес-служба ЛМР.

На час проходження колони з 15:30 по 17:00 електротранспорт, який курсує через центр, їхатиме за зміненим маршрутом. Зокрема, трамваї № 1 і 9 курсуватимуть по вул. Городоцькій, оминаючи пл. Ринок. Трамвай № 2 курсуватиме по вул. Вітовського. Маршрут тролейбуса № 13 скоротять до ТЦ «Форум».

Читайте також: Три львівські храми відзначатимуть престольний празник. Розклад богослужінь

Як уточнили Tvoemisto.tv у прес-службі міської ради, колона рухатиметься від пам'ятника Тарасу Шевченку по проспекту Свободи, вулиці Коперника, вулиці Бандери до пам'ятника Степану Бандері.

Тим часом у патрульній поліції Львівської області Tvoemisto.tv повідомили, що урочиста хода планується з 14:30 по 15:00 за маршрутом: пам'ятник Андрею Шептицькому – пам’ятник Степану Бандері (по вул. Митрополита Андрея). За її маршрутом можливе ситуативне обмеження руху.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!