Центром Львова пройде молитовна хода римо-католиків. Маршрут

2276 1
За маршрутом можливе ситуативні обмеження руху.
фото: Марія Стахів

фото: Марія Стахів

Із 27 по 30 червня дорогами Львівщини пройде молитовна хода Шегині-Львів. До неї долучаться паломники з Польщі. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: Львів'ян запрошують на нічну екскурсію у Шевченківський гай

Паломництво відбудеться з нагоди щорічного вшанування Матері Божої Ласкавої у Катедральному соборі Львова. У місті запланували низку заходів на 30 червня, серед яких – урочиста хода центром міста.

Програма

5:30 год – вихід із Годовиці до Львова за маршрутом: вул. Січових Стрільців — вул. Стрийська — вул. Шота Руставелі — вул. Івана Франка — вул. Князя Романа – пл. Міцкевича – пл. Катедральна, 1.

11:00 – Богослужіння у Катедральному Соборі (пл. Катедральна, 1).

13:00 – вихід паломників на Личаківське кладовище за маршрутом: пл. Катедральна – вул. Театральна – пл. Міцкевича – пл. Соборна – вул. Івана Франка – вул. Пекарська – вул. Мечникова – вул. Личаківська.

16:00 – виїзд автобусами в Ряшів (Польща) від Личаківського кладовища.

Загалом до ходи має долучитися 150 паломників.



Читайте також:
27 Червня, 2019 11:14
Громадянин Коли ж вони вже находяться?.. Чому саме в центрі міста їм дозволяють показувати цю середньовічну дикість?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!