Центру екстреної допомоги у Львові призначать нового очільника

1931 0
Наразі призначать лише в. о директора, а нового керівника обиратимуть на конкурсі.
Фото: Львівський центр екстреної допомоги та медицини катастроф

Фото: Львівський центр екстреної допомоги та медицини катастроф

У Львові завтра, 3 липня, планують призначити нового в. о директора Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф. Як стало відомо Тvoemisto.tv із власних джерел, ним стане Андрій Васько, який досі був заступником директора департаменту охорони здоров’я ЛОДА.

У коментарі Тvoemisto.tv Андрій Васько відмовився коментувати нове призначення, але підтвердив, що вже не працює у департаменті охорони здоров’я ЛОДА, хоча він залишається в обласному штабі протидії коронавірусу. Про це свідчить і його декларація перед звільненням від 1 липня.

Керівника центру обиратимуть на конкурсі, який ще не оголосила Львівська обласна рада. Досі обов’язки директора центру виконував Ярема Качмар.

Зазначимо, що Андрій Васько раніше був заступником попередньої керівниці департаменту Ірини Микичак, яку звільнили у грудні 2019 року. Пізніше він виконував обов'язки керівника, поки директором не призначили Ореста Чемериса.

Христина Гоголь


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!