Політична реклама

Цей Новий рік модно зустрічати в червоній сукні

1950 0
Окрім приємних святкових клопотів, загортання подарунків і приготування смачних салатів, підготовка до зустрічі нового року у жінок пов’язана насамперед з вибором новорічного вбрання.

Як пише "Правда.Життя", вже здавна серед панянок заведено Новий рік зустрічати якщо не в новенькій сукні, то принаймні в самій урочистій. Більш вимогливі стосовно вибору нарядного вбрання лише новорічні.

 

Сукня з мережива

Мереживо вже не перший рік з’являється в трендах новорічної моди. Актуальна сукня до цьогорічного свята неодмінно має бути коротенькою, облягаючою або з пишною спідничкою і бажано без бретелей взагалі.

До вечірньої моди повертається тренд до тонкого білизняного мережива і коштовного гіпюру. Такі сукні шиють на контрастній нижній тканині або тон в тон. Зазвичай, це чорне мереживо на тілесній основі, кольорове на білій, золоте на яскравому тлі, а серед монохромних варіантів: рожеві, сливові, бірюзові, м’ятні та інші літні, "несезонні" барви. 

 

Червона сукня до долу

Вечірня сукня пристрасного багряного кольору згодиться ще не на одній вечірці. Головний привід зупинити вибір саме на червоній сукні – колір кохання неофіційно проголошено головним для зустрічі Нового року.

Самодостатній червоний колір вимагає простого силуету сукні і мінімуму прикрас. Буде досить самої лише підвіски або невеликих сережок. Правильний відтінок червоного пасуватиме майже кожній жінці, але з обережністю до такого варіанту слід поставитись повненьким дамочкам або ж тим, хто не звик знаходитись у центрі уваги.

 

Маленька біла сукня

Антипод червоній сукні – коротке біле платтячко приталеного силуету з пишною спідничкою – має сподобатись цього свята не лише юним дівчатам. Схожість з дитячим костюмом сніжинки на новорічному ранку будь-яку серйозну пані перенесе на свята в диво-казку.

Дотримання білого кольору – не таке вже строге. Допускають барви небесно-блакитні, ніжно-рожеві, пудрові відтінки. Сукню без вагань можна доповнити блискучими туфлями і сумочкою-коробочкою на ціпку, або високими чоботами, спокійним пастельним макіяжем і головним убором: пов’язкою, стрічкою, віночком чи справжньою короною, як у Снігуроньки.

 

Чорне вечірнє вбрання

Чорна сукня поза часом, модою і сезонністю. До свят дизайнери пропонують облягаючі сукні довжиною по коліно з невеликими рукавчиками-ліхтариками або ж довжиною три чверті, коктейльні сукенки з рюшами і комбіновані платтячка з прозорими деталями. Чорні сукні слід густо прикрашати кристалами і масивними металічними аксесуарами.

 

Коротка сукня в лелітки

Гламурна блискуча сукенка для публічної зустрічі Нового року якнайкраще пасуватиме молодим дівчатам з красивими формами. Альтернативний варіант – частково лелітчаста сукня. Ідеальна модна форма: коротка сукня з блискучим топом і пишною багатошаровою спідничкою з органзи.

 

Оксамитова сукня або оксамитовий костюм

Не обирайте "ділових" варіантів: брючних костюмів або довгих суконь до долу – вони візуально старять. Якщо вирішили зустріти Новий рік у брючному костюмі – то з поєднанням оксамиту і шовку, якщо це оксамитова сукня – краще скомбінувати важкий оксамит з органзою. Це може бути цупкий топ і легка шовкова спідниця, або оксамитовий жакет з шифоновою сукнею. Глибоко-чорний оксамит серед класичних варіантів, але сучасніше виглядатиме фіолетовий, малиновий або яскраво-червоний м’який оксамит.

 

Довга сукня з мокрого шовку

"Космічності " новорічному образу додадуть масивні металеві прикраси, а затишку – коротка шубка або хутряний шалик. Така "сукня з майбутнього" виконується у відповідних "металічних " кольорах: рідке золото, ртуть, срібло, і відповідними ефектами: космічний пил, зіркове мерехтіння.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!