Дякуємо, що ви з нами! Тvoemisto.tv випустило святкову газету-вітання із Новим роком та Різдвом

1263 0
Це уже четверте видання «Твого міста».

Медіа-хаб Тvoemisto.tv випустив четверту – святкову газету для Друзів, прихильників та партнерів «Твого міста», щоб привітати наших читачів із Новим роком та Різдвом Христовим, адже свята цього року пройдуть в особливих умовах.

Читайте також: «Маленький вірус може нас цілком перезорієнтувати». Владика Борис Ґудзяк – про 2020 рік

Наприкінці року наша редакція підготувала для Вас історії мешканців Львова про Різдво, аби у цей непростий час Ви могли відчути, яким магічним є наше місто під час свят.

«Рік, що минає, був точно не з легких. Невизначеність і непевність, породжені ним, напевне, ще матимуть свій відгомін і у 2021-му. Нова нормальність, мабуть, і далі впливатиме на наш спосіб ухвалення рішень. Проте у 2020-му сталося і багато хороших речей. 

Ми усвідомили, наскільки важливо дбати про здоров’я – не лише своє, а й оточуючих. Ми навчилися цінувати приємні миті. Ми зрозуміли, як багато всього можна зробити дистанційно. Ми стали проводити більше часу з найближчими. Ми прийняли, що навіть найкращий наш план може бути повністю перекреслений в один день і до цього теж потрібно бути готовими», – зазначив керівник медіа-хабу Тvoemisto.tv Тарас Яценко.

Читайте також: Як подарована цукерка і розмова врятували одну душу. Історія доброго Миколая

У цьому випуску Ви знайдете добрі новини від «Твого міста», історію родини, яка пережила Сибір і повернулася на Різдво у Львів, різдвяні рецепти від пані Стефи, старовинні колядки від Уляни Горбачевської, словничок галицької говірки на Різдво та навіть відеопривітання.

Газету можна знайти у кількох закладах Львова – кав’ярні «Кармель» та Духовно-культурному центрі «Архистратиг» (Винниченка, 20А), арт-центрі «Дзиґа» (Вірменська,35), у Grand Cafe Leopolis на площі Ринок,1, LV Cafe jazz club на вулиці Січових Стрільців,3 та у Львівській копальні кави на площі Ринок,10.

Дякуємо Вам, що Ви з нами і бажаємо, щоб Ваш наступний рік став успішним і продуктивним! Нехай цей святковий випуск газети, який ми присвятили Різдву у Львові, додасть тепла і радості на ці довші, ніж зазвичай, Різдвяні свята! 

Команда Тvoemisto.tv щиро вітає Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Щасливих свят!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!