Цієї ночі на «Азовсталь» здійснили 35 авіаударів. Постраждали цивільні

4446 0
Через удари зайнявся один з цехів, медики намагаються звільнити цивільних з-під завалів.
"Азовсталь" у Маріуполі/Фото: Азов у Телеграмі

"Азовсталь" у Маріуполі/Фото: Азов у Телеграмі

За минулу ніч російські військові здійснили 35 авіаударів по заводу «Азовсталь», в якому перебувають захисники Маріуполя. Про це повідомив окремий загін спеціального призначення «Азов» у Телеграмі. 

Унаслідок ударів сталось займання одного із цехів. Від вибухів постраждали цивільні, що зараз знаходяться під завалами.

«Військовослужбовці полку «Азов» надають першу медичну допомогу та докладають всіх зусиль, щоб звільнити цивільних з-під завалів», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Біля Маріуполя супутник зафіксував третє місце масового поховання 

Як написав радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, «зелений коридор» для Азовсталі виявився черговою пасткою. Росіяни не просто не зупиняли обстрілів. 

Нагадаємо, що згідно з ранковим зведенням Генштабу ЗСУ, росіяни продовжують масований вогневий вплив та блокування українських підрозділів в районі заводу «Азовсталь» у Маріуполі.

«Азовсталь» де лишаються полк «Азов», морпіхи, правоохоронці, прикордонники та мирні мешканці, зокрема поранені, заблокована ворогом. Приблизно там знаходяться близько 1000 цивільних та 500 поранених військових.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!