Політична реклама

Цієї осені модні кашемірові пальта та трикотажні водолазки

3095 0
Найперша обновка до осіннього сезону – тепле кашемірове пальто. Дизайнери пропонують шалене розмаїття фасонів: вовняні парки на петельках, класичні приталені міді-пальта, короткі пальта-халатики м’яких форм з невеликим коміром наче із шістдесятих, прямі лаконічні пальтечка-пончо.

Коротке пастельне пальто з невеликим комірцем – класика сезону.  Вишукано виглядають пальта в аристократичному англійському стилі: строгий крій, якісні тканини і м’які фактури, невиразні кольори, велика клітинка і характерні елементи: пелерини, кокетки, чималі кишені, деталі на ліктях, обшлаги або манжети. Безумовно, сірий колір в осінніх нарядах переважає, але в моді і теплі барви: приглушені осінні, теплі теракотові, охристі, землисті та болотяні кольори.

Починати осінній сезон варто з теплим вовняним костюмом сірого кольору з неоднорідної вовни. Доповнити його можна не лише модною парою лискучих туфель або лоуферів, а також і кольоровими колготами чи гольфами.

Жіночий брючний костюм з цупкої вовни та закороченими брючками зі стрілками – абсолютний must-have сезону. З коротким пальто та невисоким взуттям такий стрій виглядатиме лаконічно, стильно та навіть дещо ностальгічно.

Серед актуальних новинок строгі сорочки, защебнуті під горло, і трикотажні водолазки. Стилісти радять комбінувати водолазки з жакетами з глибоким вирізом, вдягати під жилети та туніки, а також під сорочки як своєрідну репліку на сімдесяті роки.

Мода сучасності – репліка на сімдесяті роки: під жакети вдягають не блузи з рюшами, а строкаті сорочки, а під них – трикотажні водолазки

До офісного костюму підшукайте відповідні аксесуари. Серед актуальних трендів осені жіночі краватки: кольорові та візерунчасті. Такі найкраще пасують до однотонних костюмів.

В моді багатошаровість: туніки і спідниці-міді поверх брюк, подвійні пальто або пальто з пелериною чи пончо, костюми-трійки з жакету з брюками та пальто в одній кольоровій гамі або одного візерунку.

Цієї осені у вас є можливість нарешті придбати перші повноцінні брюки-кльош нового століття. Циклічність моди відсилає нас у життєрадісні сімдесяті, але дизайнери прагнуть не просто надолужити, але й перевершити попередні досягнення, тому сучасні ретро-кльоші мають бути справді широкими, на додачу доповнені запрасованими стрілками, манжетами і дуже облягаючою посадкою на стегнах.

Не в моді цього сезону:

- довгі об’ємні пальта

- зумисне окреслена талія

- завершення образу хустинами або шаликами

- широкі штани та галіфе

- джинси в одязі для міста

- спортивний стиль

- плісовані спідниці

- підбори на шпильці

- пласке взуття

- клатчі

- дрібна біжутерія у великій кількості

Джерело: Українська Правда.Життя

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!