Політична реклама

Цієї осені модниці носитимуть спідниці-олівці та міні-плісе.

2400 0
Осіння мода пропонує широкий вибір фасонів: від спідниць-олівців і міні-плісе до джинсового міні .

Цієї осені користуватиметься популярністю годе – спідниця, що облягає стегна та розширюється донизу воланом, зазнчають стилісти. Годе робить акцент на литки, тому більше пасуватиме струнким дівчатам з параметрами 90-60-90. Зазвичай такі моделі спідниць виконані з легких блискучих тканин – атласу, шовку, сатину. Годе доречно одягати як на роботу, так і на урочистості.

За словами стилістів, у гардеробі ділової жінки перше місце займатиме спідниця-олівець.

Спідниця-олівець підкреслює вигини фігури. Щоб вона сиділа точно по фігурі, а не лізла вгору, купуйте спідницю-олівець зі щільних матеріалів. До такого вбрання личать босоніжки та туфлі на високих підборах. Однотонні спідниці-олівці з високою талією облягають фігуру і звужуються до колін.

Фасон "трапеція" пасуватиме будь-якій фігурі. Такі носили у 60-ті та полюбляють сьогодні. До такої спіднички найлегше підібрати верх. Личитиме облягаюча кофтинка чи блуза в тон.

Джинсове міні повинне бути в осінньому гардеробі кожної модниці. У теперішню моду також повертаються плісировані спідниці – рівними вертикальними складками. Їх повно у колекціях Діор та Гуччі. Колись їх носили у школу. Тепер це ідеальне вбрання для роботи в офісі. Багатошарові пишні спідниці з воланами або драпіровкою робить акцент на жіночності та витонченості. Такі тенденції диктує модний дім Ніна Річі.

Популярною довжиною спідниці в новому сезоні буде вважатися міді, тобто до рівня або нижче коліна.

Джерело: Gazeta.ua

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!