Політична реклама

Цієї п'ятниці проведуть акцію "Велосипедом на роботу"

1429 0
В рамках масштабної кампанії «Велосипедом на роботу» у п’ятницю, 21 вересня, між працівниками львівських компаній та самими компаніями за узгодженим з ДАІ маршрутом відбудуться велоперегони.

Про це повідомляє прес-цетр міської ради.

До участі у змаганнях запрошуються усі компанії міста та їхні працівники. Переможці перегонів окрім кубків та медалей отримають цінні призи від організаторів змагань. 
Для  того, щоб стати учасником велоперегонів необхідно зареєструватися.

Стартуватимуть велоперегони о 11 год. від Монументу Слави на вул.Стрийській. Маршрут перегонів: вул.Гвардійська – вул.Коперника – вул.П.Дорошенка – вул.Беринди – пл.Катедральна – пл.Ринок.

Статус «найприязнішої до велосипедистів» компанії та диплом здобуде та, найбільше працівників якої братимуть участь у змаганні.

Сціальна пропозиція: Якщо ви хочете зробити собі футболку з логотипом велоперегонів "Велосипедом на роботу"- лого в кривих безкоштовно можна завантажити тут (формат *.cdr)або тут (формат *.eps).

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!