Цієї суботи автобус №52 у Львові поїде за новим маршрутом. Схема

2437 0
Завтра автобуси в тестовому режимі курсуватимуть за новою схемою.
Фото: Святослав Нейгауз

Фото: Святослав Нейгауз

Поліція погодила нову схему автобусного маршруту № 52.. Так, від суботи, 14 листопада, маршрут повноцінно розпочне курсувати через так зване Старе Рудно. Про це повідомляє пресслужба ЛМР з посиланням на на Ірину Маруняк, заступницю міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства,

Завтра автобуси в тестовому режимі курсуватимуть за новою схемою, а з суботи, 14 листопада, маршрут запрацює повноцінно.

«Відзначу, щоб поліція погодила нову схему, ми зробили ряд заходів, які від нас вимагали правоохоронці. А саме: ми встановили, спільно з Рудно, 30 знаків про односторонній рух, відремонтували необхідну ділянку дороги, зробили реконструкцію обмежувачів в'їзду зі сторони об'їзної дороги, також поставили знаки на в'їзді в Рудно», – каже вона.

Читайте також: Мешканці Рудного вимагають змінити маршрут №52

Автобус курсуватиме від вул. Володимира Великого (смт Рудно), через Старе Рудно, і до вул. Варшавської (м. Львів). Нову схему підтримала ініціативна група мешканців селища.

Детальна схема: смт Рудно (вул. Володимира Великого) – смт Рудно (вул. Володимира Великого – вул. І. Огієнка – вул. Грушевського – вул. Наливайка – вул.  Шевченка – вул. М. Вербицького) – кільцева дорога – вул. Городоцька – вул. Торгова – пл. Різні – просп. В. Чорновола – вул. Липинського – вул. Варшавська – просп.Чорновола – вул. Городоцька – вул. Шевченка – вул. Бенедиктовича – вул. Городоцька – кільцева дорога – смт Рудно (вул. Вербицького – вул. Шевченка – вул. Лисенка – вул. Грушевського – вул. Володимира Великого) – смт Рудно (вул. Володимира Великого).

Читайте також: До Рудного хочуть запустити новий маршрут №28а 

Нагадаємо, маршрут №52, який має їздити у Рудно, поки що не курсує за новою схемою. Її не погодила поліція. 3 жовтня мешканці Рудно перекрили кільцеву дорогу західного обходу Львова, аби привернути увагу до проблем із транспортом у селищі. Вони ходили пішохідним переходом, пропускали транспорт кожні 5 хв. Обіцяли перекривати дорогу перед АТП №1, якщо рішення не знайдуть. 

У 2019 проблеми з транспортом мешканці селища намагались вирішити зареєструвавши петицію про покращення транспортного сполучення Рудного з іншими районами міста. Вона набрала необхідну кількість голосів. І її навіть підтримали депутати ЛМР. Відповідно до ухвали, департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР мав підготувати «дорожню карту щодо налагодження сполучення із смт. Рудно»Додамо, що торік у Львові планували запустити до Рудного новий маршрут №28а з низькопідлоговими автобусами.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!