Цілюща музика. Cоломія Чубай презентує альбом «Колискові для Олекси»

1934 0
Це унікальний терепевтично-інклюзивний проєкт.
Фото: Соломія Чубай

Фото: Соломія Чубай

2 жовтня відбудеться онлайн концерт та презентація унікального альбому Cоломії Чубай «Колискові для Олекси». Про це йдеться на сторінці проєкту у Фейсбук.

У альбомі звучать найкращі тексти – від Лесі Українки до Івана Малковича та найсолодша музика. Альбом «Колискові для Олекси» – це не просто історія про сина співачки – хлопчика з аутизмом та його Планету. Це – музика для заспокоєння, настрою, відчуття внутрішнього щастя та гармонії. Цей альбом можна вмикати вдома, у машині, на дитячих святах, засинати та танцювати під нього. 

Соломія Чубай почала цей проєкт тоді, коли Олекса пішов до першого класу звичайної початкової школі і батьки учнів, почувши, що в Олекси аутизм, почали збирати підписи про виключення хлопчика зі школи. Щоб більше такого не траплялося, проєкт через музику та розголос, через українські колискові хоче достукатися до людей, які зможуть краще зрозуміти та почути батьків особливих дітей і прийняти їх.

Зазначимо, що у творах звучатимуть голоси понад 50 людей. Соломія записувала другий альбом колискових з друзями музикантами, дітьми з аутизмом та хором «Дударик».

Захід відбудеться за підтримки Українського Культурного Фонду та конкурсу культурних проектів «Фокусу на культуру». Розпочнеться концерт 2 жовтня о 19.00 год.  Переглянути його можна тут, а також на Фейсбук-сторінці.

Також 23 жовтня у Палаці ім. Г. Хоткевича у Львові відбудеться презентація двох альбомів з глядачами.

Партнерська публікація

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!