Політична реклама

Ціна одного номерного знакy для авто тепер становить 135 грн.

1173 0
Автолюбителю доведеться віддати за комплект номерів 270 грн, хоча як зазначали працівники управління ДАІ , наступного року вартість комплекту номерних знаків становитиме 80 грн.

Як повідомляє Дзеркало ТижняМіністерство внутрішніх справ України 28 вересня підписало договір з Казенним науково-виробничим об'єднанням «Форт» Міністерства внутрішніх справ України з Вінниці на закупівлю 313 тисяч 380 номерних знаків транспортних засобів на загальну суму 38 мільйонів 994 тисячі 750 гривенью

Згідно з умовами закупівлі, ціна за номер для приватного автомобіля, транспортних засобів для перевезення пасажирів на комерційній основі, автомобілів МВС і дипломатичних автомобілів склала 135 гривень. Вартість номера для причепа склала 67,5 гривень, мотоцикла — 52,2 гривень, мопеда — 18,6 гривень (всі ціни — за один номерний знак, з ПДВ).

У липні начальник відділу організації реєстраційно-екзаменаційної роботи управління ДАІ Олександр Демянко заявляв, що в наступному році вартість комплекту номерних знаків становитиме 80 гривень. Тобто, враховуючи ціну закупівлі, автомобілісту прийдеться заплатити суму майже в 3,5 рази дорожче — віддавши 270 гривень за комплект.

Тендер проходив за процедурою закупівлі в однієї особи. Як пояснюється в обґрунтуванні такої процедури, вона задіяна через наявність у «Форту» патенту на промисловий зразок «Знак номерний транспортних засобів».


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!