Ціна проекту вулиці Бандери. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

1153 0
Tvoemisto.tv пообіцяло інформувати читачів про свої помилки. І минулого тижня їх було дві.
ілюстративне фото: indiafilings.com

ілюстративне фото: indiafilings.com

Минулого тижня лікарі швидкої допомоги мали зустріч із представниками ЛОДА, під час якої висунули ультиматум: або ви покращуєте умови праці, або ж ми оголосимо італійський страйк. В опублікованій Tvoemisto.tv новині про це була вказана неправильна дата зустрічі.

У новині про тендер на проектування вулиці Бандери спочатку опублікували некоректну вартість ескізного проекту, який розробляв «Інститут просторового розвитку», — 80 тисяч євро замість трьох. Як пояснив керівник Інституту Олег Шмід, 80 тисяч євро — це вартість усього проекту «Вулиця для всіх», а розробка ескізу є лише його частиною.

Читайте також: Січень замість лютого. Щоденник помилок Tvoemisto.tv

Крім того, минулого тижня через технічні несправності на сайті Tvoemisto.tv редакція не змогла повідомити читачів про помилки позаминулого тижня, яких було три. Зокрема, у новині про відсторонення Уляни Супрун від виконування обов'язків міністерки охорони здоров'я було помилково зазначено, що позов нардепа Ігоря Мосійчука суд задовольнив, проте розгляд справи ще триває. А породіль про умови в пологових будинках опитували не лише у Львові, а й у області. Хибною виявилася й інформація про будівництво нового терміналу львівського аеропорту, яку спочатку підтвердили редакції Tvoemisto.tv в прес-службі летовища. Пізніше з'ясувалося, що в прес-службі мали на увазі розбудову наявного терміналу.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv пообіцяло повідомляти читачів про свої помилки – хай це буде навіть неправильно написане прізвище або й поширена неправдива інформація. Це нова практика для медіа. Ведення щоденника помилок нам допомагає робити свою роботу краще, а читачам, сподіваємося, – краще розуміти нас та нашу роботу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!