«Ціна життя». У Львові терміново збирають гроші на лікування хворої на рак мами школярів Будокану

14575 0
У Ярослави рак ІV стадії.
Фото: Середня загальноосвітня школа східних мов та бойових мистецтв Будокан

Фото: Середня загальноосвітня школа східних мов та бойових мистецтв Будокан

Мамі трьох дітей Ярославі Дмитренко потрібна допомога. У жінки ІV стадії раку. Сім'я не може впоратися самотужки. Із закликом допомогти виступила середня загальноосвітня школа східних мов та бойових мистецтв Будокан, де вчаться діти Ярослави.

Читайте також: Померла львівська іконописиця та волонтерка Тетяна Думан-Скоп

«Вони надзвичайна, вона частина нашої шкільної родини  завжди сповнена чудових ідей, як урізноманітнити дозвілля та розвиток дітей, завжди допомагає школі. Та тепер допомога потрібна їй. У Ярослави рак ІV стадії, про який вона нещодавно дізналась і лікарі кажуть, що є шанси одужати, але ефективне лікування дороговартісне і його необхідно розпочати терміново, негайно», – йдеться у повідомленні школи.

Ярославі потрібно 200 тисяч гривень для першого етапу лікування і цю суму необхідно зібрати за найближчі 3 тижні. Без допомоги її близьким не справитися, кажуть у школі.

Читайте також: Як у Львові закрили єдине відділення гематології та чому помер його пацієнт

Долучитись коштами до доброї справи можна за цим посиланням на картку чоловіка Ярослави Максима.

Реквізити для допомоги:

5168 7453 0299 7900

Дорохов Максим

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!