Ціни на нові квартири у Львові зросли на 80%. Дослідження

5584 0
Кількість новобудов у активній стадії будівництва й продажу у Львові та Львівській області сьогодні така ж, як була до російського вторгнення.
Фото умовне

Фото умовне

Кількість новобудов у активній стадії будівництва й продажу у Львові та Львівській області сьогодні така ж, як була до російського вторгнення – 218. 

Джерело: дослідження M4U

Середня вартість квадратного метру за рік зросла на 82,7%, до 45706 грн. Найбільш активне зростання цін припало на період червня – вересня. Більшість львівських обʼєктів представлені в ціновому діапазоні від 24 000 до 34 000 грн. Найбільше ціни зросли на об'єкти бізнес-класу, де вартість квадратного метру за рік зросла більш, ніж удвічі, на 109%.

Читайте також: Чи є попит на оренду житла у Львові та скільки це зараз коштує

За результатами дослідження, найбільший обсяг пропозиції квартир в новобудовах у Львова зосереджено в Шевченківському та Сихівському районах, де розташовано 35 та 32 житлових комплекси. В обох районах переважають об’єкти комфорт та бізнескласу.

Читайте також: Скільки коштує оренда квартири у Львові. Актуальні ціни

Нагадаємо, що Львівщина посіла друге місце за кількістю нових збудованих приватних будинків. Раніше у коментарі Tvoemisto.tv експерт агенства «Галицька нерухомість» Роман Юськів зазначив, що квартири у Львові продовжують купляти, однак ажіотажу на них немає. Зараз меший попит на оренду квартир у історичному центрі міста.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!