Політична реклама

Ціни символіки ЄС у Львові становлять від 5 гривень

1812 0
Поряд із Євромайданом у Львові з’явились десятки дрібних торговців, які продають символіку України та Євросоюзу. Ціни завищені, однак активісти розкуповують практично все.

За 2,5 грн можна намалювати прапорець на обличчі, інформують Головні новини Львова. Прапорець, стрічка, саморобний значок, наклейка на авто чи кулька коштують 5-10 гривень. Деякі продавці скаржаться, що їхні конкуренти ставлять не виправдано високі ціни, інші ж нарікають на постачальників. Мовляв, через Євромайдан підняли ціни.

Найдорожчі – великі прапори Євросоюзу. В одній з львівських крамниць запевняють, що продають прапор ЄС мало не за ціною виробника. Великий прапор коштує близько 100 грн.

Питають про прапори Європейського Союзу, втім синьо-жовті купують частіше. З ними потім можна і на майдан, і на футбол. Продавці на Вернісажі нарікають, що в листопаді туристів майже нема, тож заробляють лише продавці символіки.

Прапорці з’явилися навіть у сувенірних крамницях. А от футболок чи горнят з євротематикою продавці не замовляють. Кажуть, після п'ятниці можуть бути не актуальними.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!