Політична реклама

Ціни у львівських ресторанах можуть знизитись

933 0
Кількість туристів, які відвідують Львів, порівняно з відповідним періодом минулого року, помітно зменшилася. Про це розповів голова Асоціації розвитку туризму Львівщини Андрій Мацелюх. Причиною цього, на думку експерта, є політична нестабільність в Україні. Відтак, слід очікувати зниження цін у ресторанах Львова, адже вони були розраховані на іноземних туристів.

Наприклад, польський МЗС зараз не рекомендує своїм туристичним фірмам організовувати поїздки в нашу країну: «Ми нещодавно проводили семінар спільно з польськими гідами, і вони нам казали, що організовані групи з Польщі в Україну не їхатимуть, хіба що окремі люди  індивідуальному порядку», – цитує Андрія Мацелюха "Львівська газета".

Так само майже припинився потік туристів із Росії та Білорусі – люди просто бояться їхати.

За словами Андрія Мацелюха, в цій ситуації львівським рестораторам доведеться піти на здешевлення послуг у своїх закладах, адже вони були розраховані на закордонних гостей, натомість якщо орієнтуватися на львів’ян, ціни доведеться знизити.

Утім Андрій Мацелюх вважає, що коли в Україні встановиться мир, розвиток туризму швидко відновиться.

Спад позначився не лише на ресторанному бізнесі, а й на численних фестивалях, які проводять у Львові – зараз вони не на часі. Хоча їх у місті занадто багато, і після встановлення миру не всі з них відродять – залишиться кілька точкових, які репрезентують українські традиції перед світом.
 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!